Wat is xls medical en wat zijn xls producten

Als je last hebt van overgewicht en je wilt daar vanaf dan is het natuurlijk noodzakelijk dat je naar je voedingspatroon en je beweging kijkt. XLS Medical is een product dat je kan helpen bij het afvallen. Wanneer je dit gebruikt kun je namelijk tot 3 keer meer afvallen dan wanneer je alleen gezonder eet en meer beweegt.

Hoe werkt XLS medical?

XLS medical is in zowel tablet als poedervorm verkrijgbaar. De producten bevatten natuurlijke ingrediënten en neem je naast je maaltijd in. Het is dus geen maaltijd vervanger. Het principe van de XLS medical producten werkt op basis van een vetbinder. Deze zorgt ervoor dat tot 28% minder vet door je lichaam wordt opgenomen uit je voeding. Daarnaast zorgt het voor een verminderde eetlust en een goede stoelgang. Tel daar de verminderde calorieopname uit koolhydraten, suikers en vetten bij op en je hebt een goede ondersteuning als je gewicht wilt verliezen.

XLS medical heeft verschillende pakketten te koop waaruit je kunt kiezen. Als je behoefte hebt aan een extra sterke werking kies je bijvoorbeeld voor XLS medical Max strength. Anders kun je ook de keuze maken voor de “normale” producten van XLS medical. Wanneer je nog niet weet of poedersticks of tabletten voor jou de juiste keuze zijn, kun je ook eerst een proefpakket van 10 dagen uitproberen om er achter te komen wat voor jou het beste werkt.

XLS medical is geen wondermiddel, de fabrikant geeft aan dat het product het beste werkt wanneer je je voedingspatroon aanpast en meer gaat bewegen. Hierdoor verander je je levensstijl en kun je ook op de langere termijn je gewichtsverlies volhouden.