Waarom mensen vitamine supplementen kopen

We weten dat de vitamine industrie snel groeit, maar het is verbazingwekkend om te zien hoeveel ze in minder dan 10 jaar is gegroeid. Een stijging van 10% sinds 2009 onderstreept het snelle tempo van onze industrie en ook in Nederland en Belgie blijken veel mensen vitamines te kopen online.

Mensen blijven vitamines bestellen

Het spannendste is misschien nog wel dat de groei niet lijkt af te nemen. In feite ontstaan er meer trends en zoeken meer mensen naar supplementen om hun gezondheidsproblemen op te lossen waardoor een groeiend aantal vitamines blijft bestellen.

Concurrentie in de vitamine industrie

Ondanks het feit dat de supplementen industrie druk en zeer concurrerend is geworden, zijn er nog steeds mogelijkheden in deze nog steeds groeiende markt. Grote websites zoals Vitamines.com blijven innoveren en drijven meer verandering binnen de industrie, wat ook weer veel kopers trekt.

Uiteindelijk is dit soort groei opwindend om te zien en veelbelovend teken van de mooie toekomst die voor ons ligt. Consumenten zijn op zoek naar vitamine supplementen, zorg ervoor dat je ze het product en de ervaring geeft die ze zoeken.

Gezonde gewoonten bij vitamine kopers

Vitamine kopers hebben over het algemeen gezondere gewoonten dan niet-vitaminen kopers. Dat wil niet zeggen dat vitamine kopers perfect zijn – tenslotte sport 70% van de vitamine gebruikers, niet 100% – maar je kunt wel een duidelijk beeld krijgen van hun mentaliteit. Dit maakt marketing veel gemakkelijker.

Aan de andere kant, als je niet-gebruikers wilt bekeren, is het belangrijk om te weten waar je tegenover staat. Gebruikers van niet-vitamine supplementen hebben minder vaak gezonde gewoonten dan gebruikers.

Welke vitamines kun je het beste kopen?

Volgens Vitamines.com, als één van de grootste verkopers van vitaminen in Belgie en Nederland, kun je het beste kwalitatieve vitamines van A-merken kopen, omdat die minder tot niet gebruik maken van synthetische vitaminen, waardoor de werking beter zou kunnen zijn. Duurdere vitamines kopen kan dus ook betere vitaminen bestellen betekenen.